Senaste nytt

18 augusti 2023 in Konferens

Var på din vakt för att bevara friheten för mänskligheten

Vi är mycket glada över att kunna göra detta officiella tillkännagivande om vår kommande konferens ¨On Guard for the Liberty of Mankind¨ under den sista helgen i september. Det här blir en annan typ av konferens än den vi höll i Stockholm i januari. Genom att sammanföra en ledande grupp av internationellt kända experter i ett enda forum planerar vi ett hybridformat som kommer att inkludera fokuserade workshops för deltagare, plus en 1-dagars offentlig livestreamad konferens lördagen den 30 september (9-5 CET).

Fokus ligger på agendan för globalt tyranni som hotar själva strukturen i våra demokratier och våra friheter. Vi hoppas att vi genom att tillhandahålla konferensen via livestream (och ett pålitligt partnerskap med Oracle Films) kommer att kunna leverera budskapet direkt dit där det behöver vara – i händerna på en mångfaldig och global publik. För att ta reda på mer, inklusive vem som kommer att tala, följ de regelbundna uppdateringarna på https://doctorsappeal.com/conferens2023/

Eftersom organisationen av konferensen kräver mycket tid och input, mycket av det av frivilliga, skulle vi vara tacksamma för allt ekonomiskt stöd som hjälper oss att se till att detta initiativ blir lika framgångsrikt som det förra. Om du har möjlighet att göra en donation, vänligen stötta oss:

Läkaruppropet ideell förening; bankgiro: 5904-7431, Swish: 123 059 78 56; Från utlandet: BIC: HANDSESS; IBAN: SE81 6000 0000 0006 2670 7838
Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår cookies och integritetspolicy.
Jag accepterar