Senaste nytt

22 juli, 2023 in Förbjuda, COVID-19-vaccin, J&J, modern, Pfizer, Bieffekter, USA

En resolution antogs i Washington County om att stoppa och förbjuda de giftiga injektionerna av C19-vaccin

Foto av Priscilla Du Preez på Unsplash

15th juni 2023Sacha Latypova, som talade på vår konferens i Stockholm och som har arbetat i många år med företag som Pfizer och J&J kring tillverkning och säkerhet av nya läkemedel, har mycket positiva nyheter:

"Jag är glad att kunna rapportera att Washington Countys (Idaho) republikanska centralkommitté i går kväll (13 juni) antog resolutionen att stoppa och förbjuda de giftiga injektionerna av covid-19-vaccinen och att skicka resolutionen till det statliga republikanska partiet. De träffas i januari (inte i tid till skolan), men det är lagom till nästa lagstiftande session.

Detta skapar en enorm medvetenhet och diskussion om frågan i delstaten Idaho.

Om det statliga republikanska partiet antar resolutionen kommer partiet att lobba för denna fråga direkt till lagstiftarna under nästa lagstiftande session."

Latypovas artikel innehåller också en kort video av hennes vittnesmål i Idaho den 22 maj 2023 och en sammanfattning av vittnesmålet:

”Vittnesbörd från initiativet We the People 50 Recall the Shots i Idaho, Washington County. Laura Demaray ledde initiativet, läkare Lindsay, McCullough, Cole, Thorp och jag erbjöd expertvittnesmål den 22 maj 2023.

Efter 2.5 års arbete mer än heltid med att försöka stoppa regeringens illdåd, kom jag till insikten att detta inte kommer att åtalas på federal nivå. Brottslingarna utreder eller lagför inte sig själva. Det finns ett svagt hopp om att åtminstone vissa åklagare på statlig nivå kan kliva fram, men det är ganska svagt just nu. Jag tror att vi måste kämpa för varje stad och län. Den goda nyheten är att det inte är svårt att få gehör på länsnivå. Vi har tagit med ett team av experter till detta möte i ett litet län i Idaho. Vi planerar att fortsätta gå till alla kommissionärsmöten som släpper in oss, och det är många! Meddela oss om du kan ordna en utfrågning.

Utkast till länsresolution:

Resolutionen föreslår att Idaho Counties stoppar och återkallar den genetiskt-biologiska "vaccin"-plattformsteknologin för att:

 • invånare i Idaho har skadats av den genetiskt-biologiska "vaccin"-plattformsteknologin, som är mer skadlig än någon annan vaccinmekanism i USA:s historia med 31 dödsfall, 94 permanenta funktionshinder och 33 fall av myokardit i delstaten Idaho. Det totala antalet dödsfall i USA, trots underrapportering, är >35 000, 65 670 har blivit permanent invalidiserade och 26 897 personer har fått myokardit/perikardit, enligt VAERS CDC-databasen www.openvaers.com.
 • mRNA-plattformen 'covid-vaccin' måste återkallas och utredas på grund av det enorma antalet biverkningar, funktionshinder och dödsfall hos vuxna och barn. Det påverkar barn i livmodern negativt, ökar missfall och påverkar kvinnors menstruation och fertilitet negativt.
 • flera laboratorier visar att både Pfizer och Modernas felmärkning och förfalskning av konsumentprodukter, undermåliga produkter och undermåliga och underdimensionerade kliniska prövningar bryter mot konsumentproduktskydd och lagar om informerat samtycke, och även flera andra lagar som reglerar läkemedelssäkerhet i delstaten Idaho.
 • mNRA-teknikens "vaccin" har >1000 gånger den tillåtna nivån av DNA från de DNA-plasmider som används för att tillverka sprutorna i E. Coli-bakterier. De utgör upp till 35 % av sprutans genetiska material.
 • några av partierna av vaccin har en okänd SV40-sekvens som gör att de kan infektera mänskliga celler och komma in i cellkärnan. SV40 är känt för att skapa tumörer och orsaka cancer.
 • på grund av förfalskning finns det risk för kontaminering med E. Coli-bakterieproteiner och ”endotoxiner” som kan orsaka autoimmuna reaktioner och sepsis hos mottagare. Materialet i injektionen är utformat för att infektera E.Coli, som finns i människans tarm. Detta kan leda till att tarmen blir en permanent spikproteinfabrik genom E.Coli, som finns naturligt i tarmen.
 • mRNA i vaccinet förstörs och bryts ner. Kontaminering och nedbrytning av den genetiska sekvensen av mRNA kan göra att vårt medfödda DNA förändras, det kan stänga av gener vi behöver, till exempel de som bekämpar cancer, och dessa genetiska förändringar kan överföras till våra barn. Materialet i genetiska injektioner kan utsöndras genom kroppssekret och överföras genom vätskor och kontakt, samt genom modersmjölk, inklusive komjölk.
 • mRNA-teknologin kan resultera i oåterkalleliga skador, funktionshinder och dödsfall för boskap och viktiga livsmedel i delstaten Idaho, och på ett oacceptabelt sätt minska antalet boskap. USDA:s (United States Department of Agriculture) sammanfattning av 2020-2021 Sequivity (svin-mRNA-vaccinationen) betonade att denna teknik skapade negativa effekter på 29.8% av besättningen och 11.5% förlust av besättningen på grund av död och avmagringssjukdomar. Detta kan ha en negativ inverkan på Idahos ekonomi, livsmedelssäkerhet och hälsa.

Därför stöder Idaho län:

 • lagstiftning som stoppar, återkallar, undersöker eller skapar företagsansvar för produkter som använder mRNA, DNA eller andra genetiska teknologier för farmakologisk användning eller mänsklig konsumtion, användning på boskap eller användning i jordbruksprodukter som negativt kan påverka människors eller djurs hälsa eller livsmedelsförsörjningen.
 • Idahos Biovapenlag 18-3322 (Statute 18-3323 Bioweapons Law), med särskild tonvikt på avsnitt 18-3323 (4) (a,b,c och d).
 • framtida lagstiftning som kräver informerat samtycke och transparens för alla föreslagna produkter, inklusive importerade livsmedel eller farmakologiska produkter, som använder mRNA eller någon genetisk teknologi för farmakologisk användning eller mänsklig konsumtion, eller användning med avseende på boskap eller jordbruksprodukter.
 • framtida lagstiftning som förbjuder alla mandat – lokala, statliga, nationella eller globala – gällande tvångsmedicinska ingrepp eller vaccinationer i alla former.
 • en oberoende kriminalteknisk granskning från tredje part av alla framtida vaccinprodukter, mRNA, DNA eller genetiska vaccinprodukter och -modaliteter.
 • livsbejakande lagstiftning, som förklarar att vuxna och barn i Idaho, inklusive de ofödda, har rätt till normal celltillväxt." '

Publicerad den 15 juni 2023 via sociala medier, eftersom den nya webbplatsen var under uppbyggnad.)
https://sashalatypova.substack.com/p/we-the-people-50-recall-the-shots-ed5
Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår cookies och integritetspolicy.
Jag accepterar