Senaste nytt

22 juli, 2023 in Covid-19, Nederländerna, PCR-test, Behandling, vitaminer

Intervju med den holländska forskaren Dr Simon Goddek

Foto av Todd Rhines på Unsplash

15th juni 2023: Se den här extremt intressanta intervjun med den holländska forskaren Dr Simon Goddek. Redan 2020 påpekade han att D-vitamin kan rädda många människor med covid-19. Han blev dock avvisad av myndigheter, media och akademin. I januari 2022 ifrågasatte han professor Christian Drostens publikation om PCR-testet, som godkändes för publicering på en dag, vilket är omöjligt; det tar normalt minst tre månader.

Simon Goddek påpekade att allt i Drosten-studien var fel. Till exempel körde Drosten PCR-testet i 45 cykler vilket betyder att förmodligen 99% av de positiva svaren sannolikt är falskt positiva. Han hävdade också att C19-infektionen inte var säsongsbetonad, vilket går emot all grundläggande kunskap om luftvägsvirus och det visade sig också vara helt fel. Drosten förutspådde att miljoner skulle dö i Afrika, men deras dödlighet har varit mycket låg, troligen för att individer i Afrika inte utsattes för vad Simon Goddek kallar "skrämselpandemin" eftersom de inte följt nyheterna i samma utsträckning som västvärlden.

Två månader senare avskedades Dr Goddek från sin forskartjänst i Nederländerna, nästan utan förklaring. Han tog sedan en tjänst i Norge.

I december 2022, efter att Elon Musk minskat censuren på Twitter, fick Dr Goddek sitt Twitter-konto återinsatt; i januari 2023 avskedades han från sin tjänst i Norge. Nu bor han i Brasilien och förlitar sig på lite ekonomiskt stöd från Brownstone Institute och en onlinebutik som säljer vitamin D-tillskott – Sunfluencer.

Simon Goddek hoppas att en dag kommer alla de mest ansvariga, inklusive professor Drosten, att ställas inför rätta.
(Publicerad den 15 juni 2023 via sociala medier, eftersom den nya webbplatsen var under uppbyggnad.)
https://twitter.com/i/broadcasts/1LyxBqEWdYWJN
Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår cookies och integritetspolicy.
Jag accepterar