Senaste nytt

20 juli, 2023 in Biologiska vapen, corona~~POS=TRUNC, Europaparlamentet, SARS

Biovapen?

Foto av Louis Reed på Unsplash

7th juni 2023 : Vi länkar till ett oerhört viktigt tal av den amerikanske experten på immateriella rättigheter och riskhantering, tidigare biträdande professor vid University of Virginias School of Medicine, David Martin i Europaparlamentet. Han avslöjade vad detta egentligen handlar om. Enligt Martin är coronaviruset ett biovapen. Viruset upptäcktes 1965 och redan 1966 började USA forska om hur man manipulerar det för att skapa ett biologiskt vapen.

På 1970- och 1980-talen gjordes försök att infektera grisar och hundar med laboratoriemodifierade coronavirus. Infektion ledde till gastrointestinala problem hos djuren och Pfizer utvecklade ett vaccin för detta, vilket blev färdigt 1990, så uppfattningen att coronavirusvaccin först utvecklades som ett snabbt svar på Sars-CoV-2 stämmer inte. Det finns en lång historia bakom detta.

Det finns undratals studier publicerades mellan 1990 och 2018 på djurvacciner mot coronavirus. Alla studier visade att vaccinationen inte stoppade smittspridningen, och alla studier förklarar att artificiella coronavirus muterar snabbt och därmed undkommer det skydd som ett vaccin ger. Mot bakgrund av dessa solida och otvetydiga bevis, är det någon som förstår varför covid-19-vacciner godkändes för mänsklig användning i slutet av december 2020?

År 2002 patenterade University of North Carolina (UNC) Chapel Hill ett smittsamt, replikationsdefekt coronavirus. Enligt Martin innebär det att UNC patenterat ett vapen som kan skada en individ som smittats av viruset. Forskningen finansierades av NIH och patentet föregick den första epidemin av ett sars-virus med ett år. Enligt Martin kom sars-cov-1 inte från en marknad där djur såldes, utan var en produkt av laboratorieforskning.

2005, Amerikanska myndigheter beskrev sars-cov-1 som en biovapenplattformsteknologi för biologisk krigföring.När "gain of function-forskning (funktionsvinstforskning) förbjöds i USA 2014 uteslöts forskning om sars, eftersom den redan hade godkänts och 10 miljarder dollar hade investerats av NIH under överinseende av Anthony Fauci.

Det amerikanska patentverket vägrade två gånger att godkänna patentet för sars-cov-2, men efter att CDC mutat en tjänsteman godkändes patentet 2007.

2016 publicerades en tidskriftsartikel om att det nu fanns ett nytt sars-coronavirus som kunde infektera människor, och den fick namnet WIV1: Wuhan Institute of Virology Virus 1.

Under 2017 och 2018 beundrade media ofta ut att det skulle ske en oavsiktlig eller avsiktlig frisättning av ett luftvägsvirus, och den senare frasen upprepades i fyra vaccinrelaterade patentansökningar i april 2019. Syftet var att göra ett vaccin mot en patogen (ett sjukdomsframkallande virus, bakterie, parasit etc.) som faktiskt inte existerar.

I september 2019 informerades världen om att en pandemi var trolig. Detta tillkännagavs för att bereda marken för att det i september 2020 skulle finnas ett globalt godkännande av en universell vaccinmall.
(Publicerad den 7 juni 2023 via sociala medier, eftersom den nya webbplatsen var under uppbyggnad.)
Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår cookies och integritetspolicy.
Jag accepterar