Senaste nytt

16 juli, 2023 in VÄRLDSHÄLSOORGANISATIONEN

Gå ur WHO

Nätverket ”Exit WHO” – inklusive Läkarnas appell, Sjuksköterskeuppropet, MoD-partiet (Mänskliga rättigheter och demokrati, det svenska ordet ”mod” betyder mod, partiet bildades i december 2021 som en reaktion på ledningen av pandemin, och partibeskrivningen lyder: "Vi engagerar människor från höger till vänster, från söder till norr förenade för att tillsammans stå upp för mänskliga rättigheter och demokrati. Värderingar som förträngdes under pandemin. Vi står för frihet att medicinska val, frihet av allians, yttrandefrihet och mer lokal autonomi istället för global elitstyre.”) – lanserar Exit WHO-uppropet (https://exitwho.se).

Uppropet är emot WHO:s förslag att få världsherravälde över hur framtida pandemier ska hanteras och om detta genomförs anser initiativtagarna att Sverige bör lämna WHO.
Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår cookies och integritetspolicy.
Jag accepterar