Senaste nytt

16 juli, 2023 in statistik, Studier

Belgisk peer review-artikel

Foto av NFT CAR GIRL på Unsplash

En belgisk peer review-artikel visar att dödligheten är högre för de vaccinerade än de ovaccinerade (https://www.walshmedicalmedia.com/open-access/analysis-of-covid19-vaccination-effectiveness.pdf).

Från studiens slutsats: "All forskning som drar slutsatsen att covid-19-vaccinerna var framgångsrika och minskade dödligheten har använt felaktiga metoder och stöds inte av analysen av de grundläggande statistiska uppgifterna, som visar att dödligheten för vaccinerade personer är högre än för ovaccinerade människor. Klinisk forskning bekräftar att spikproteinet som används i covid-19-vacciner orsakar allvarliga skador på människors hälsa. Dess användning på människor var för tidig och skyddade inte folkhälsan. Motsatsen uppnåddes."
Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår cookies och integritetspolicy.
Jag accepterar